Meny Stäng

Om oss

Hyllie Företagsgrupp (846502-7772) är en ideell förening som grundades år 2003. Vårt medlemsantal uppgår till 130 medlemmar. 

Vi vänder oss i första hand till företag och organisationer belägna i och kring Hyllieområdet men vi välkomnar alla som vill vara med och bidra till områdets tillväxt. Ni kanske funderar på att flytta ert företag till Hyllieområdet eller ni kanske redan nu gör en del affärer ute i Hyllie. Oavsett var ert företag eller organisation befinner sig är ni varmt välkomna till vårt nätverk!

Hyllie Företagsgrupp är ett nätverk för och av företagare!

Vårt syfte att stärka företagen och organisationerna i föreningen. Nätverket ska främja mötet mellan medlemmarna i gruppen genom samtal och utbyte av idéer vid frukost- och lunchmöten, mingel, föreläsningar och företagsbesök och vi håller i genomsnitt ca åtta medlemsmöten per år.

Nätverk stärker ditt företag!

Företagsgruppen vill skapa en plattform för medlemsföretagen, skapa miljöer och förutsättningar för samverkan med varandra i affärer, samarbeta med myndighetskontakter och nätverka. Medlemsföretagen har stor branschspridning, vilket ger en bred kompetensyta och är till nytta för gruppen.

Malmö Företagsgrupper

Medlemskapet i Hyllie Företagsgrupp innebär att ni även får tillgång till vår paraplyorganisation Malmö Företagsgrupper, som består av Malmös sex företagsgrupper. Bland annat håller Malmö Företagsgrupper i den stora Mingelmässan där ni får möjlighet att mingla med medlemmar i alla företagsgrupper eller varför inte delta på ett av deras frukostmöten där vi får möjlighet att träffa företrädare från Malmö stad. Ett medlemskap i en av Malmös företagsgrupper innebär att ni per automatik även blir inbjudna till Malmö Företagsgruppers arrangemang.

För mer information om Malmö Företagsgrupp: www.malmoforetagsgrupper.se

Medlemsavgift

Blir ni medlemmar nu så bjuder vi på resten av 2019 års medlemskap och ni betalar endast för år 2020!

  • en inträdesavgift (engångsavgift) på 200 kr (ej avdragsgill)
  • medlemsavgiften är 950 kr/år. Denna avgift består av:
    •  200 kr i årsavgift (ej avdragsgill)
    •  en avdragsgill serviceavgift 600 kr (exkl. moms)
    •  samt momsen som blir 150 kr
  • för icke momspliktiga (ideella föreningar/organisationer) är medlemsavgiften 500 kr/år.

Medlemskapet i Hyllie Företagsgrupp löper på och faktureras i början på varje år. Kontakta oss om ni vill avsluta ditt medlemskap eller har andra frågor. Titta gärna på våra stadgar för mer information kring medlemskap.

Stöd oss lite extra – Sponsorskap

Som medlem kan ni välja att stödja oss lite extra! Sponsorskapet innebär att ni bidrar med 1 500 kr  och som tack får ni er banner publicerad i 12 månader på vår hemsida. Blir ni sponsorer nu får ni er banner publicerad utan kostnad resten av året och ni betalar endast för år 2020.

Tillgång till medlemsuppgifter & GDPR

Som medlem i nätverket får ni tillgång till vår medlemslista med e-postadresser så ni själv kan skicka ut information och erbjudande till övriga medlemmar. Vi tar fotografier på våra möten som kan komma och publiceras på bland annat Facebook och vår hemsida. Vill man inte vara med säger man ifrån innan ett möte. Vi kommer även handhålla ett medlemsregister på vår hemsida där man har tillgång till kontaktuppgifter. För att detta ska kunna fungera på bästa sätt ber vi er läsa igenom vår Integritetspolicy inför eventuellt medlemskap. Vår policy hittar ni här!

Gör ditt företag synligare och bidra till ett utökat kontaktnät!

Tveka inte att kontakta Sofia Carpanetti, samordnare för Hyllie Företagsgrupp för mer information och detaljer om Hyllie Företagsgrupp.

Telefon:          070-993 66 26
E-post:            sofia@hylliefg.se

Varmt välkommen som medlem!