Meny Stäng

Om oss

Hyllie Företagsgrupp (846502-7772) är en ideell förening som grundades år 2003. Vårt medlemsantal uppgår till 140 medlemmar.

Är du nyfiken på vilka stadsdelar som ingår i Hyllie Företagsgrupp! Se här för karta!

Hyllie Företagsgrupp är ett nätverk för och av företagare!

Vårt syfte att stärka företagen och organisationerna i föreningen. Nätverket ska främja mötet mellan medlemmarna i gruppen genom samtal och utbyte av idéer vid frukost- och lunchmöten, mingel, föreläsningar och företagsbesök.

Nätverk stärker ditt företag!

Företagsgruppen vill skapa en plattform för medlemsföretagen, skapa miljöer och förutsättningar för samverkan med varandra i affärer, samarbeta med myndighetskontakter och nätverka. Medlemsföretagen har stor branschspridning, vilket ger en bred kompetensyta och är till nytta för gruppen.

Medlemsavgift

  • inträdesavgift 200 kr (engångsavgift)
  • medlemsavgift 950 kr/år som består av 200 kr i årsavgift och avdragsgill serviceavgift 600 kr (exkl. moms). Halveras när halva året gått.
  • För icke momspliktiga (ideella föreningar/organisationer) är medlemsavgiften 500 kr. Halveras när halva året gått.

Medlemskapet i Hyllie Företagsgrupp löper på och faktureras i början på varje år. Kontakta oss om ni vill avsluta ditt medlemskap eller har andra frågor. Titta gärna på våra stadgar för mer information kring medlemskap.

Gör ditt företag synligare och bidra till ett utökat kontaktnät!

Tveka inte att kontakta Sofia Carpanetti, samordnare för Hyllie Företagsgrupp för mer information och detaljer om Hyllie Företagsgrupp.

Telefon:           070-993 66 26
E-post:            sofia@hylliefg.se

Varmt välkommen som medlem!